Ons programma voor deze periode.

Voor de gemeenteraadsverkeizingen van 2018 hebben wij, wat ons betreft, een aantrekkelijk programma geschreven. De waarden en normen van het CDA  zijn hierin uiteraard opgenomen maar ook is er voldoende ruimte gelaten voor onze lokale doelen.
Samen met CDA Zaltbommel hebben we geprobeerd er een Bommelerwaards sausje over te gieten maar de priotiteiten liggen toch zeker binnen onze gemeentegrenzen.
U kunt het volledige programma doorlezen op deze website maar ook is er een samenvatting geplaatst. 
Tot onze grote vreugde hebben we na de verkiezingen ook mee mogen schrijven aan het bestuursakkoord. Samen met onze coaltiepartner hopen we deze periode alle wensen en doelen te mogen realiseren. ook het bestuursakkoord is hier te lezen.

Contact met CDA Maasdriel

Fractie en wethouders

Via dit contactformulier kunt u een bericht sturen aan één van de fractieleden of wethouders. De fractiesecretaris zal er zorg voor dragen dat dit bericht bij de juiste persoon terecht komt die u dan zo veel als mogelijk van een antwoord zal voorzien.

Schermafbeelding 2020-05-13 om 14.56.04
Slot-Well

CDA bestuur Maasdriel

Via dit contactformulier kunt u een bericht sturen aan het bestuur van de CDA-afdeling Maasdriel. De secretaris zal er zorg voor dragen dat dit bericht dan bij de juiste persoon terecht komt die u dan zo veel als mogelijk van een antwoord zal voorzien.

Scroll naar top