Een streep eronder!

In een beladen commissie ruimte, inzake de integriteitskwestie rondom burgemeester en wethouder, werden de aanbevelingen besproken van prof.dr. Elzinga en de Haan. Bianca Laheij opent namens het CDA in een eerste termijn

Een hele slechte film. Zo kunnen we het wel omschrijven wat de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden binnen onze gemeente. Een slechte film, waar onze inwoners helemaal niets, maar dan ook niets mee opschieten. Het beeld wat is ontstaan is dat we terug bij af zijn, terug naar een tijd die we allemaal achter ons zouden laten. Het begon met een motie van wantrouwen uit het niets met ernstige insinuaties tot e-mails vanuit een partij aan andere partijen, waarvan de strekking was hoe kunnen we zoveel mogelijk schade toe te brengen aan bepaalde personen……

 

Klik hier voor het fragment uit de vergadering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven