Pas op voor de wolf!

De wolf is terug in de natuur. Liefhebbers van de natuur raken hiervan in een jubelstemming en het CDA, welke zich met meer dan gemiddelde inzet druk maakt over onze buitengebied kan gedeeltelijk meejubelen. Helaas moeten we ons wel afvragen of de wolf nog wel past in onze samenleving. De grote schade die hoogstwaarschijnlijk een jonge wolf heeft aangericht in onze regio langs de Maas baart ons grote zorgen. De CDA fractie van Maasdriel heeft samen met de CDA fractie’s van omliggende gemeenten vragen gesteld aan de college’s.. Met grote belangstelling zien wij de antwoorden tegemoet. Ook op provinciaal niveau deelt men de zorgen over de grote boze wolf…Klik hier voor de schriftelijke vragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven