Uitreiking All-in Werkgeversprijs 2020 voor Boons Kerkdriel

Gezien de ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus is eerder dit jaar besloten om de Dag van de 1000 voorbeelden, die in maart 2020 stond gepland, en daarmee dus ook de uitreiking van de All-in Werkgeversprijs 2020 uit te stellen. In de zomer is door de landelijke organisatie besloten om een ‘Digitale week van de 1000 voorbeelden’ te organiseren. Dit aangezien de huidige ontwikkelingen het helaas nog niet toelaten om in een fysieke vorm uitvoering te geven hieraan.

Deze digitale week vindt plaats in de week van 26 oktober tot en met 30 oktober 2020. Ook in Rivierenland doen we hier natuurlijk graag aan mee. De winnaars van de All-in Werkgeversprijs 2020 worden in die week digitaal gefeliciteerd en in het zonnetje gezet! De winnaars hebben namelijk laten zien dat zij creatief meedenken en creëren draagvlak binnen de organisatie voor inclusief werkgeverschap.

Ze geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. De winnaars zijn alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!

Bekijk hier de winnaar van de All-in Werkgeversprijs 2020 voor onze gemeente en de felicitatie van wethouder Anita Sörensen van de gemeente Maasdriel.

Scroll naar top