Gebak in het college

Het is natuurlijk niet de gewoonte dat er iets uit de collegevergadering gelekt wordt maar deze zien we door de vingers. Burgemeester Henny van Kooten was vanmorgen samen met zijn vrouw Nel én een mooie taart in de collegekamer. Alle plichtplegingen hebben inmiddels de revue gepasseerd en onze burgemeester staat weer zes jaar aan het roer van onze mooie gemeente.

Felicitaties hebben we heb eerder al mogen overbrengen via deze website maar we willen toch nog even de kans grijpen om hem veel wijsheid en vooral nog plezier toe te wensen de komende jaren binnen het Maasdrielse. Waar we al veel bereikt hebben staan we toch nog voor grote opgaves deze raadsperiode en de vele die nog zullen volgen. Wij kijken uit naar een constructieve samenwerking met alle partijen waarbij burgemeester Henny van Kooten een rol van betekenis kan en zal spelen.

Scroll naar top