Wethouder de Vries legt vloeren op nieuwbouw in Heerewaarden

Op 8 december jl. heeft wethouder De Vries onder mistige weersomstandigheden de laatste begane vloeren gelegd bij de nieuwbouw van 16 woningen aan de Maasdijk en Dr. Willem Dreesstraat in Heerewaarden. Hij kreeg hierbij hulp van Thijs van den Oord van projectontwikkelaar Sellenra Vastgoed en Jos van Boxtel van Aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel BV.


De wethouder benadrukte in zijn woordje de prachtige revitalisatie die Heerewaarden is ondergaan met de Varikse Driehoek, Multifunctioneel Centrum De Steen, de verhuizing van de school naar datzelfde MFC, verbouwing van het verouderde dorpshuis naar vier wooneenheden en nu de nieuwbouw van 16 woningen.
Wethouder De Vries gaf tevens aan content te zijn dat de woningen door lokale ondernemers worden gebouwd. Hoofdaannemer Van Boxtel uit Alem onderstreepte dit door aan te geven dat er op het project in Heerewaarden medewerkers en onderaannemers werkzaam zijn uit onder andere Heerewaarden, Rossum, Hurwenen, Alem, Kerkdriel en Ammerzoden.

Scroll naar top