John van Meeteren nieuwe voorzitter CDA-Maasdriel

Beste CDA leden

Op 14 januari jl heb ik het stokje overgenomen van Ernst vd Schans als voorzitter van CDA Maasdriel.

Als geboren en getogen inwoner van deze gemeente vind ik het geweldig dat ik mij op deze wijze kan inzetten voor het CDA Maasdriel.  Ik ben in het verleden als lid van provinciale staten voor het CDA en als voorzitter van de kring CDA regio rivierenland en als voorzitter CDA Maasdriel intensief bij de partij betrokken geweest. Met veel energie en enthousiasme zal ik mij gaan inzetten voor jullie als leden en voor de inwoners van onze gemeente.

We leven in een bijzondere periode. Covid 19 beheerst alle aspecten van het sociaal, economisch en maatschappelijk leven. Ook onze Maasdrielse gemeenschap ontkomt niet aan de gevolgen daarvan. Reden temeer om goed voor elkaar te zorgen. Als CDA moeten nog meer dan dat we al deden oog hebben voor de zwakkeren in onze samenleving, maar ook voor de noden en zorgen van onze ondernemers binnen onze gemeente.

Maasdriel is altijd een sterke gemeente geweest met een bruisend verenigingsleven in alle dorpsgemeenschappen en economisch gezien innovatieve en krachtige, hardwerkende ondernemers. Ik wil mij graag vanuit mijn nieuwe functie inzetten voor deze samenleving die mij zo na aan het hart gaat.

John van Meeteren 

Scroll naar top