Entree Maasdriel wordt opgepimpt

Als men de afrit Kerkdriel neemt op de A2 zijn de ruime voorraad gele machines het eerste wat je ziet. Het getuigt van enige bedrijvigheid maar het is niet echt oogstrelend. Afgelopen week bereikte wethouder Peter de Vries een overeenstemming met BIG-Machinery. De machine opslag zal verhuizen naar de andere zeide van de A2, de werkplaats naar een andere lokatie op de Geerden en het kantoor zal uitgebreid worden op de huidige zichtlokatie. op deze mooie plek langs de A2 zal een kantoor met showroom verschijnen die een visitekaartje tracht te worden voor Maasdriel. Het CDA is blij met de ondertekening van de anterieure overeenkomst met de initiatiefnemer van het hele plan. Er zijn goede afspraken gemaakt over de wijziging van het bestemmingsplan wat zo snel als mogelijk zal worden voorgelegd aan de gemeenteraad.

Scroll naar top