Laatste woningen Kersenbuurt in aanbouw

De bouw van de laatste 8 woningen in de Kersenbuurt is gestart. Op 15 maart sloeg wethouder Peter de Vries symbolisch de eerste paal van deze woningen aan de Meikersstraat. Het gaat om de bouw van acht ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de kant van de watergang naast de Luttel Inghweg. Met de bouw van deze woningen rondt projectontwikkelaar Van den Bosch Vastgoed de woningbouw in de Kersenbuurt  af. Naar verwachting vindt de oplevering van de woningen in het eerste kwartaal van 2022 plaats. Wethouder De Vries: “De Kersenbuurt is een prachtige wijk geworden met een gevarieerd woningaanbod en veel ruimte voor water en groen. Het is een goed voorbeeld voor het volgende woningbouwproject in Kerkdriel-Noord, de Paddenstoelenbuurt, dat we volop aan het voorbereiden zijn.”

Scroll naar top