Nieuwe woningen in Velddriel met nieuwbouwproject Het Voorste Veld III

VELDDRIEL – In ‘Het Voorste Veld III’ – de derde fase van nieuwbouwproject Het Voorste Veld – komen er aan de oostkant van Velddriel 28 koopwoningen en 12 huurwoningen bij. Naar verwachting start de verkoop eind april. 

De woningen zullen qua uitstraling aansluiten bij het landelijke karakter van Velddriel. 

De vraag naar nieuwe woningen is groot, zo ook in Velddriel en omgeving. Het Voorste Veld III biedt daarom een divers woningaanbod voor een breed publiek. Naast rijwoningen en twee-onder-kapwoningen komen er zes levensloopbestendige woningen en zes woningen die door de prijs extra geschikt zijn voor starters. 

Afgerond
Wethouder Peter de Vries gaf minder dan een jaar geleden al het startsein voor de bouw van de twintig woningen van Het Voorste Veld II. Binnenkort zullen hiervan de eerste woningen worden opgeleverd aan de kopers. Ook zal tegelijkertijd het openbaar gebied in deze fase aangelegd worden. Daarmee wordt de noordelijke helft van het plan Het Voorste Veld afgerond. De verkoop van de aankomende derde fase met 28 koopwoningen zal eind april ‘22 van start gaan.  

Via de projectwebsite www.hetvoorsteveld.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bron: De Bommelerwaardgids 03-03-2022

Scroll naar boven