Verkiezingen Maasdriel

16 maart is onze gemeente weer naar de stembus geweest. CDA Maasdriel heeft ondanks de landelijke, negatieve tendens toch zijn zes zetels weten te behouden. Hiervoor willen we graag onze kiezers bedanken voor het gestelde vertrouwen.

We hebben met een mooie lijst veel werk verzet tijdens de campagne maar helaas hebben we ons niet tot de grootste partij kunnen laten uitgroeien. Potentieel hebben we genoeg met de nieuwe aanwas op onze lijst en we gaan met zijn allen weer volop aan de slag. We hopen snel een uitnodiging van SSM te mogen verwachten om in gesprek te gaan over een nieuwe coalitie. Uiteraard schrijven we weer graag mee aan een nieuw bestuursakkoord. De exacte uitslagen gaan we zeker presenteren op onze website als we die definitief hebben doorgekregen.

Klik hier voor de informatie van de gemeente

Scroll naar top