CDA bespreekt stikstofaanpak in Gelderland/Bommelerwaard

CDA Maasdriel, CDA Zaltbommel, LTO Noord en de ZLTO hebben gezamenlijk het initiatief genomen een avond te beleggen, om op Gelders niveau de stikstofbrief te bespreken, welke door het rijk gepresenteerd is. Sinds de bekendmaking van de Startnotitie Nationaal Programma Landelijk Gebied (SNPLG) door minister Van der Wal en de perspectiefbrief voor de landbouw van minister Staghouwer, is er veel onzekerheid en frustratie ontstaan in de agrarische sector.

De initiatiefnemers willen alle belanghebbenden dan ook van harte uitnodigen op woensdag 17 augustus a.s. bij de locatie van Boerengolf Hedel aan de Achterdijk 57 te Hedel. Gedeputeerde van de Provincie Gelderland, Peter Drenth en Daisy Vliegenthart – Goedhart, Statenlid van de provincie Gelderland, zullen tijdens deze bijeenkomst aanwezig zijn. Zij zullen in gesprek gaan met de aanwezigen en bespreken graag met de stakeholders de startnotitie van Minister Van Der Wal. Tegelijkertijd zullen zij de aanwezigen bijpraten over de standpunten van Provincie Gelderland en de vanuit de provincie voor ogen hebbende stikstofaanpak. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor vragen en discussie vanuit de zaal. De avond zal geleid worden door fractievoorzitter van CDA Maasdriel, Robert van Dijk.

De initiatiefnemers hopen u van harte te mogen begroeten en heten u welkom met een kopje koffie op de inloop, vanaf 19.30 uur. Het programma zelf start om 20.00 uur. Voor deelname aan de avond graag aanmelden per e-mail bij Theo van Goch: t.vangoch@onderneemonline.com.

CDA Maasdriel, CDA Zaltbommel, LTO Noord Bommelerwaard en ZLTO Maasdriel

Scroll naar boven