Infoavond “Onderwaard” druk bezocht in Ammerzoden

De Onderwaard in Ammerzoden staat al een geruime tijd op de woningbouwagenda van de gemeente Maasdriel. op 21 september was er in Brede School de Schakel een inloopavond om eens te brainstormen over de invulling van deze lokatie.

Als uitgangspunt werden er drie ontwerpen (schets) ter tafel gebracht. Deze werden toegelicht door de projectleider en wethouder de Raaf. Er is uitgegaan bij het ontwerpen van de stedenbouwkundige plannen van de uitkomsten van de bewonersenquĂȘte en uiteraard zijn ze langs de lat gelegd van het gemeentelijk woningbouwbeleid. Na het informatiegedeelte was er voldoende ruimte voor discussie en goeie suggesties waarmee de ontwerpers aan de gang kunnen. Aan de grote opkomst was te zien dat Ammerzoden nog volop behoefte heeft aan woningbouw in alle segmenten. Tenminste dat liet het zich aanzien door de diversiteit van de bezoekers, jong en oud.

Scroll naar boven