HRC’14 gaat met G-team op toernooi in stadion FC Den Bosch

Zondag 18 september had het G-Team van HRC` 14 een Toernooi in het Stadion van FC Den Bosch daar waren totaal 11 ploegen aanwezig waren. Het mooie was dat elk team 2 spelers van de selectie van FC Den Bosch kreeg toegewezen die het hele toernooi aan het team werden gekoppeld. Wat het mooie was dat ze speelde in het stadion en werden aangemoedigd door supporters van alle teams op de tribunes. Er was gehele dag een drive in die de muziek verzorgde wat bij de spelers zeer in de smaak viel (zie foto’s) Aan het eind van het toernooi kregen alle spelers een wedstrijdbal van de sponsor van FC Den Bosch.

Fractielid Antwan van Doorn is al jaren een bevlogen coach van het G-team van HRC’14. Deze jongens hebben wat extra begeleiding nodig en varen blind op hun coach. Antwan weet als geen ander deze mannen te motiveren. Het team van HRC`14 is het enige team in de Bommelerwaard voor deze doelgroep.

Scroll naar boven