CDA ledendag

Zaterdag 24 september was het dan zover, sinds de uitbraak van Corona was het weer mogelijk voor de afdeling om een leden dag te organiseren. Een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te maken met de nieuwe fractie en leden van de gemeenteraad.

De dag begon bij de molen Vento Vivimus beter bekend als de molen van Hurwenen. Daar werd eenieder onthaald op koffie of thee met een lekkere versnapering. Na de koffie werd de groep opgesplitst en onder begeleiding van de beide molenaars Jan en Erwin werd de molen bezichtigd. Met grote kennis en veel passie voor het vak werd de historie van de molen verteld, er was volop gelegenheid voor vragen en daar werd ook volop gebruik van gemaakt. Het was een leerzame middag en het was mooi om te zien dat vrijwilligers met veel passie voor het vak dit mooie stukje historisch erfgoed in onze gemeente in bedrijf houden. Na het bezoek is het gezelschap vertrokken naar “in Petto” in Rossum voor een gezamenlijk diner. Daar aangekomen was er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een hapje. De avond werd rond negen uur afgesloten waarna iedereen huiswaarts keerde.

Scroll naar boven